Esthetica, Behandelingen

Basis gezichtsbehandeling:
Deze behandeling duurt 75 minuten en bestaat uit een reiniging, eventueel stomen, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, gezicht/decolletémassage, masker en wordt afgesloten met een verzorgende crème

Algae Peeling Regimen (van Decaar), ook wel kruidenpeeling:

Bestaat uit een combinatie van natuurlijke ingredienten gebaseerd op algen, kruiden en perfluorcarbon. Deze peeling reinigt de huid, stimuleert celvernieuwing, reduceert de productie van talg en bestrijdt bacterien, normaliseert pigmentatie en ouderdomsvlekken en normaliseert de dikte van de huid. 
Toe te passen o.a. bij acne, rimpels en slappe huid, droge huid, pigmentatie, couperose en rosacea en littekens en vergrootte porien. Zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.Oxygen behandeling van Decaar:
Deze behandeling is zeer geschikt voor een rijpe, verslapte, vermoeide huid.
Bevat een hoog percentage Perfluorcarbon. Dit zorgt voor een betere doorbloeding en een snelle genezing van de huid. Geschikt voor de gevoelige huid.


Licht/kleurentherapie met de Bioptron:
Bioptron lichttherapie is een klinisch bewezen, therapeutische technologie die versnelde heling en verlichting biedt. Stimuleert huidherstel, huidvernieuwing en huidverjonging. Deze lichttherapie heeft een positief effect op de kwaliteit van het bloed en op alle cellen in ons lichaam bij o.a.  littekens, huidontstekingen, acne, rosacea, oppervlakkige bateriele infecties.

Zuurstofbehandeling:
Het ECHO2PlusTM Oxygen Treatment System is een systeem voor corrigerende en preventieve huidverzorging op basis van zuurstof.
Er wordt gebruik gemaakt van 87 verschillende combinaties van vitamines, mineralen, enzymen, aminozuren en zuiver zuurstof gas.
Het maakt de huid gezonder, rimpeltjes worden vervaagd, de huid wordt verstevigd.
Zuurstof is verantwoordelijk voor het onderhoud en de gezondheid van iedere cel in het menselijk lichaam, inclusief de huidcellen. Zuurstof is een basiselement van het leven.

Het zuurstofapparaat kan ook toegepast worden in combinatie met andere behandelingen, bijvoorbeeld bij een acnebehandeling.


Ontharingsbehandelingen:

Geen enkele behandeling is definitief. 100% haarreductie is dus niet mogelijk. Een haarfollikel kan onder invloed van hormoonveranderingen of bepaald medicijngebruik, altijd weer haren produceren.


-Elektrisch ontharen:  Een naald (aangepast aan de haardikte) wordt langs de haar in het haarzakje  aangebracht. Dan ontstaat door middel van stroom warmte in de haarfollikel en wordt de haar vernietigd. Er ontstaat een haarreductie van 80-90%. Het is een langdurige methode bij overmatige overbeharing. Deze methode wordt toegepast bij grijze en blonde haren en om verspreid overgebleven haren te verwijderen. 


-IPL of Flitslichtmethode:  Dit is ontharen door middel van licht. Het licht (vanuit een handstuk) wordt door het pigment in de haar omgezet in warmte. Er ontstaat een haarreductie van 60-90%. Er wordt gewerkt met de Ellipse. Een speciaal handstuk hierbij maakt het mogelijk ook de donkere huid te behandelen. Zowel voor gelaat als lichaam.  Deze methode is niet geschikt voor grijze, witte en blonde haren.     


Harsen:  Er wordt hars op te te ontharen plek aangebracht en met een ruk verwijderd. Hierbij wordt ook de haarwortel verwijderd, maar de haren groeien weer aan. Het geeft geen stoppels en de huid blijft 4-6 weken glad.


Lymfedrainage van gelaat en decolleté:

Esthetica Huidverzorgingssalon

Contact

Openingstijden

Suyderhoflaan 53 - 3601 JL  Maarssen

 0346 580844

       06 12429133

 info@estheticasalon.nl


ANBOSLogo1.pngLid van de ANBOS

Maandag        10.00 - 17.00 uur
Dinsdag         13.30 - 22.00 uur
Woensdag      gesloten
Donderdag      9.00 - 16.30 uur of
                        10.30 - 18.00 uur
Vrijdag            gesloten