Over ons

Thea Hiele is gespecialiseerd in ontharen (elektrisch en met IPL/flitslicht), huidverbetering  en acne.  Als elektrisch ontharen hanteert zij de Blend- en/of Diathermie methode.


Huidverzorgingssalon Esthetica bestaat  sinds 1979 en is aangesloten bij de ANBOS. Zelf is Thea gediplomeerd sinds 1977 en heeft daarna ook de Voortgezette Opleiding Schoonheidsverzorging afgerond en diverse specialisaties. 


Voor ontharen in het gelaat en acne behandelingen kunt u bij haar terecht als dit vergoed wordt door de Zorgverzekeraar (uit het aanvullend pakket!). Ook hars (wax) behandelingen van het gelaat en/of lichaam worden toegepast. Voor huidverbetering en anti-aging werkt zij met de Algae Peeling Regimen van Decaar en de Biolifting van Neoderma en met de Echo Zuurstofbehandeling.


Natuurlijk kunt u bij haar ook terecht voor een basisbehandeling van het gelaat, whitening behandeling, manicure, handverzorging met paraffinepakking, wimpers en/of wenkbrauwen verven, couperose (rode adertjes) verwijderen met de Blend methode, harsen (waxen), lymfedrainage etc.

Er kan met pinpas worden betaald. In verband met het afbouwen van de praktijk, neem ik geen nieuwe klanten meer aan met uitzondering voor ontharingsbehandelingen.


U kunt rekenen op een deskundige en persoonlijke benadering. Thea Hiele investeert in persoonlijk klantcontact waardoor klanten al vele jaren graag in haar salon komen. Zij is in 1979 aan de Fazantenkamp begonnen en in maart 2011 heeft zij haar salon vernieuwd en gevestigd aan de Suyderhoflaan 53 in Maarssen.


Salon

Esthetica Huidverzorgingssalon

Contact

Openingstijden

Suyderhoflaan 53 - 3601 JL  Maarssen

 0346 580844

       06 12429133

 info@estheticasalon.nl


ANBOSLogo1.pngLid van de ANBOS

Maandag        10.00 - 17.00 uur
Dinsdag         13.30 - 22.00 uur
Woensdag      gesloten
Donderdag      9.00 - 16.30 uur of
                        10.30 - 18.00 uur
Vrijdag            gesloten